• Akcija!

  LOTUS

  olje za obraz in telo           19,90  15,90 
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji z ANAYA kremami.
 • DERMASAN

  krema za globinsko obnovo kože 29,90 
  50 ml DERMASAN, krema za globinsko obnovo kože, je namenjena globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije za pospešeno obnovo. Najboljše učinke dosežemo na delih telesa, na katerih želimo izboljšati strukturo kože, ki je nagnjena k nastanku mozoljev in rdečim madežem. Izvrstna je za nego kože po depilaciji in britju ter izpostavljanju soncu. Kožo varuje in jo neguje, zlasti ob vsakodnevni izpostavljenosti agresivnim snovem. Z EM aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla, avokadovega, breskovega in jojobinega olja ter izvlečkov črnega ribeza, črne detelje, vrbe žalujke, rjavih alg in kijastega lisičjaka omogočajo, da koža absorbira vse, kar potrebuje za odpravljanje nepravilnosti ter ohranjanje svežega in zdravega videza.
 • Akcija!

  DERMALAN

  krema za suho kožo             20,90  16,70 
  50 ml DERMALAN krema je namenjena negi suhe vrhnje plasti kože (povrhnjice). Celicam kože nudi dodatno količino kisika, antioksidantov in drugih hranilnih snovi ter jo tako oskrbi z energijo za lastno obnovo. Kremo nanašamo na predele, na katerih želimo izboljšati strukturo kože in/ali kožo zavarovati pred delovanjem zunanjih dejavnikov. Najboljše učinke dosežemo na mestih, kjer je koža izsušena, hrapava, razpokana in slabo prekrvljena.
 • Akcija!

  VITANAYA

  krema za obnovo kože na telesu 66,90  53,50 
  150 ml Anaya VITANAYA, krema za obnovo kože po TELESU, izboljšuje in obnavlja strukturo kože na stegnih, bokih, trebuhu, prsih in rokah. Topi celulit in maščobne celice, kožo učvrsti in jo nahrani ter pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij. Izboljšuje elastičnost in tonus kože. Koža je po uporabi kreme občutno bolj čvrsta, napeta, prožna in svilnato gladka.
 • Akcija!

  KRISTALL

  olje za obraz in telo             19,90  15,90 
  150 ml ANAYA KRISTALL suho olje za obraz in telo z osvežilnim vonjem po citrusih je primerno za vse tipe kože, zlasti za nego občutljive kože. Na kožo deluje čistilno, izboljšuje obrambne mehanizme kože in spodbuja njeno obnavljanje. Olje se po nanosu hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Priporočamo ga za dnevno nego kože po kopanju in kot hranljivo podlago v kombinaciji z izbrano ANAYA kremo.
 • Akcija!

  MARINE BLUE

  olje za masažo                       19,90  15,90 
  150 ml

  MARINE BLUE masažno olje je idealno za nego kože v predelu mišic in sklepov ter zlasti priporočljivo za športno masažo. Spodbuja obnavljanje kože, kožo poživlja ter nudi občutek sproščenosti in svežine.

 • Akcija!

  DERMADOL

  aktivna krema 16,70 30,30 
  50 ml, 100 ml DERMADOL aktivna krema je namenjena negi in masaži kože. Nepogrešljiva je pri športnih dejavnostih. Pospešuje prekrvitev kože, kožo sprošča in ustvarja občutek ugodja, s čimer izboljša tudi splošno počutje.
 • Akcija!

  VITANAYA

  pomlajevalna krema za obraz 32,90  26,30 
  45 ml VITANAYA, pomlajevalna krema za OBRAZ, kožo dnevno obnavlja in ohranja svež in mladosten videz. Daje občutek ugodja in zadovoljstva. Primerna je za vse generacije in za vse tipe kože. Koži nudi vse, kar potrebuje za zdrav in mladosten videz.
 • Akcija!

  RENOWA

  krema za vidne kapilare na telesu 51,90  41,50 
  150 ml

  RENOWA za TELO je krema za intenzivno nego pordele kože z vidnimi kapilarami na telesu. Povečuje vitalnost kože in odpornost kože proti zunanjim dejavnikom, ki povzročajo draženje in pordelost. Pospešuje obnavljanje vrhnjih plasti kože.

   
 • RENOWA

  krema za vidne kapilare na obrazu 37,90 
  45 ml RENOWA za OBRAZ je krema za intenzivno nego pordele kože in/ali kože z vidnimi kapilarami na obrazu. Učinkovita je tudi pri negi temnih podočnjakov. Zelo dobro dopolnjuje dnevno in nočno nego. Omogoča pospešeno obnavljanje vrhnjih plasti kože. Z EM aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla, breskovega olja in jojobinega olja, izvlečkov bele omele in kijastega lisičjaka, glikozaminoglikanov, kisika in mineralov v sledovih ter encimov, aminokislin in elektrolitov omogočajo, da koža absorbira vse, kar potrebuje za pospešeno obnavljanje vrhnjih plasti kože in odpravljanje nadležne rdečice.
 • 30 ml Personalizirana krema je unikaten izdelek, kot je unikatna tudi vaša koža. Izdelamo jo glede na rezultate vprašalnika in svetovanja – samo za vas!
 • 50 ml Personalizirano milo z EM aktivnimi delci vašo kožo izjemno učinkovito očisti vseh nečistoč, pri čemer kože ne poškoduje in tudi ne spreminja njenih naravnih komponent, ampak jih celo okrepi.
 • Personalizirani čistilni komplet je popolna kombinacija za nego vaše kože. Z njim boste vaši koži vsak dan ponudili prav vse, kar najbolj potrebuje.
 • Personalizirano čistilno olje je najboljše, kar nam ponuja narava. Ustrezno kombinacijo najbolj hranljivih in najbogatejših ekološko pridelanih olj določimo glede na stanje vaše kože.  
 • Personalizirani tonik je kombinacija hidrolatov smilja, konoplje in drugih ali zgolj enega – glede na stanje vaše kože. V kombinaciji z EM delci energijsko obogati vašo kožo.
 • Darilni bon

  30,00 100,00 
  Ko želite podariti izbrano in unikatno darilo, je darilni bon Anaya vaša pametna izbira. Vrednost bona lahko izberete tudi sami, tako da nam pišete preko kontaktnega obrazca.
 • Darilni bon

  30,00 100,00 
  Ko želite podariti izbrano in unikatno darilo, je darilni bon Anaya vaša pametna izbira. Vrednost bona lahko izberete tudi sami, tako da nam pišete preko kontaktnega obrazca.
 • Priročnik Krvne skupine

  Kažipot zdrave prehrane               21,00 
  Dandanes je izbira svetovanj in teorij o najboljšem načinu ohranjanja zdravja in dobrega počutja velika. Najti pravo izbiro zase ni lahko. Priročnik Krvne skupine – kažipot zdrave prehrane izhaja iz ene najpomembnejših sestavin našega telesa – krvi.
 • DERMATAN

  za hrapavo, razpokano kožo / nohte 36,00 
  30 ml Dermatan krema je namenjena negi kože s spremenjeno strukturo in/ali barvo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb. Celice kože ter nohtov ščiti pred zunanjimi biološkimi dejavniki, ki povzročajo hrapavo, zadebeljeno in razpokano strukturo kože. Neguje lomljene, zadebeljene in deformirane nohte s spremenjeno barvo. Krema daje koži in nohtom vse kar potrebujejo za pospešeno obnovo.
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN DERMALAN

  olje za obraz in telo in krema za suho kožo 40,80  32,60 
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji z ANAYA kremami. 50 ml DERMALAN krema je namenjena negi suhe vrhnje plasti kože (povrhnjice). Celicam kože nudi dodatno količino kisika, antioksidantov in drugih hranilnih snovi ter jo tako oskrbi z energijo za lastno obnovo. Kremo nanašamo na predele, na katerih želimo izboljšati strukturo kože in/ali kožo zavarovati pred delovanjem zunanjih dejavnikov. Najboljše učinke dosežemo na mestih, kjer je koža izsušena, hrapava, razpokana in slabo prekrvljena.
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN VITANAYA ZA TELO

  olje za obraz in telo in krema za obnovo kože na telesu 86,80  69,40 
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji z ANAYA kremami.   150 ml Anaya VITANAYA, krema za obnovo kože po TELESU, izboljšuje in obnavlja strukturo kože na stegnih, bokih, trebuhu, prsih in rokah. Topi celulit in maščobne celice, kožo učvrsti in jo nahrani ter pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij. Izboljšuje elastičnost in tonus kože. Koža je po uporabi kreme občutno bolj čvrsta, napeta, prožna in svilnato gladka.
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN VITANAYA ZA OBRAZ

  olje za obraz in telo in pomlajevalna krema za obraz 52,80  42,20 
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji z ANAYA kremami.   45 ml VITANAYA, pomlajevalna krema za OBRAZ, kožo dnevno obnavlja in ohranja svež in mladosten videz. Daje občutek ugodja in zadovoljstva. Primerna je za vse generacije in za vse tipe kože. Koži nudi vse, kar potrebuje za zdrav in mladosten videz.
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN RENOWA ZA TELO

  olje za obraz in telo in krema za vidne kapilare na telesu 71,80  57,40 
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Pomaga ohranjati vitko postavo. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji z ANAYA kremami. 150 ml RENOWA za TELO je krema za intenzivno nego pordele kože z vidnimi kapilarami na telesu. Povečuje vitalnost kože in odpornost kože proti zunanjim dejavnikom, ki povzročajo draženje in pordelost. Pospešuje obnavljanje vrhnjih plasti kože.