• DERMASAN

  krema za globinsko obnovo kože 29,90 
  50 ml ANAYA DERMASAN je krema za globinsko nego in zaščito občutljive kože, nagnjene k rdečim madežem in nastanku mozoljev in aken. Izvrstna je za nego po depilaciji, britju ter izpostavljanju soncu in drugim agresivnim snovem. Celicam kože posreduje prave informacije za pospešeno obnovo. Najboljše učinke dosežemo na delih telesa, kjer želimo izboljšati strukturo kože. Optimalne rezultate dosežemo v kombinaciji z olji ANAYA. Da koža absorbira vse, kar potrebuje za odpravljanje nepravilnosti ter ohranjanje svežega in zdravega videza omogočajo z EM® aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla, avokadovega, breskovega, jojobinega olja in olja semen črnega ribeza, izvlečkov črne detelje, vrbe žalujke, rjavih in rdečih alg ter kijastega lisičjaka.
 • DERMALAN

  krema za suho in občutljivo kožo             29,90 
  50 ml ANAYA DERMALAN je krema za suho in občutljivo kožo. Učinkovito iz­boljša njeno strukturo in jo varuje pred delovanjem zunanjih dejavnikov (veter, mraz, sonce). Najboljše učinke opazimo na mestih, kjer je koža izsušena, hrapava, srbeča, razpokana in slabo prekrvljena. Z EM® aktivira­ne dragocene sestavine karitejevega masla, riževega in jojobinega olja, kijastega lisičjaka, polisaharidov iz kvasovk, sojinih peptidov ter izvlečka vrbe žalujke oskrbijo celice kože s kisi­kom, antioksidanti in drugimi hranilnimi snovmi za odpravljanje nepravilnosti in za lastno obno­vo. Optimalne rezultate dosežemo v kombina­ciji z oljem LOTUS  ali oljem KRISTALL.
 • DERMADOL

  aktivna krema 29,90 59,90 
  50 ml, 150 ml ANAYA DERMADOL aktivna krema je namenjena negi kože v predelu mišic in sklepov. Deluje energijsko in poživljajoče. Kožo sprošča, ustvarja občutek ugodja in tako izboljša tudi splošno počutje. Z EM® aktivirane dragocene sestavine na poseben način dinamiziranih izvlečkov arnike, šentjanževke in vinske rutice, kijastega lisičjaka in eteričnega olja evkalipta ter mentola omogočajo, da koža vsrka vse potrebno za blaženje posledic utrujenih, preobremenjenih mišic in drugih mehkih tkiv ter sklepov nog in rok. Najboljši učinek dosežemo v kombinaciji z masažnim oljem MARINE BLUE.
 • LOTUS

  z EM aktivirano suho olje za obraz in telo 29,90 
  150 ml ANAYA LOTUS, suho olje za obraz in telo z nežnim vonjem po lotusu, je primerno za nego vseh tipov kože, zlasti suhe in občutljive. Z EM® aktivirane dragocene sestavine mandljevega, olivnega, jojobinega in breskovega olja ter rastlinskega skvalena in bisabolola izboljšujejo obrambni mehanizem kože in spodbujajo njeno naravno delovanje. V kombinaciji s kremo VITANAYA za obnovo kože na telesu pomaga pri ohranjanju vitke postave. Po nanosu se hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko in gladko. Olje priporočamo za dnevno nego kože po kopanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji  s kremami ANAYA.
 • KRISTALL

  z EM aktivirano suho olje za obraz in telo             29,90 
  150 ml ANAYA KRISTALL suho olje za obraz in telo z osvežilnim vonjem po citrusih je idealno za nego vseh vrst kože. Na kožo deluje čistilno in pomaga pri ohranjanju vitke postave. Z EM® aktivirane dragocene se­stavine mandljevega, olivnega in jojobinega olja ter rastlinskega skvalena in bisabolola izboljšu­jejo obrambni mehanizem kože in spodbujajo njeno naravno delovanje. Priporočamo ga za nego kože po kopanju/tuširanju in sončenju ter kot hranljivo podlago v kombinaciji s kremami ANAYA. Olje se po nanosu v kožo hitro vpije, je ne masti ter jo ohranja mehko in gladko.
 • MARINE BLUE

  z EM aktivirano masažno olje                   29,90 
  150 ml ANAYA MARINE BLUE masažno olje je idealno za masaže vseh vrst, tudi za profesionalno uporabo. Z EM® aktivirane dragocene sestavi­ne mandljevega, olivnega in jojobinega olja ter eteričnega olja evkalipta spodbujajo cirkulacijo in obnavljanje kože. Kožo poživljajo in ji dajejo občutek ugodja. Pomirjajo in sproščajo težke, utrujene noge in stopala. Olje priporočamo za nego in masažo kože v predelih mišic ter sklepov pred športnimi aktivnostmi in po njih ter po dolgem stanju. Najboljši učinek dosežemo v kombinaciji z aktivno kremo DERMADOL. Olje se po masaži v kožo hitro vpije, je ne masti in jo ohranja mehko in gladko. Celemu organizmu nudi poživljajoč občutek sproščenosti in svežine.
 • RENOWA

  krema za vidne kapilare na obrazu 39,90 
  50 ml ANAYA RENOWA za OBRAZ je krema za intenzivno dnevno in nočno nego pordele kože in/ali kože z vidnimi kapilarami na obrazu. Učinkovita je tudi pri negi temnih podočnjakov. Pospešeno obnavljanje vrhnjih plasti kože in odpravljanje nadležne rdečice omogočajo z EM® aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla ter breskovega in jojobinega olja, izvlečkov bele omele in kijastega lisičjaka, glikozaminoglikanov, kisika in mineralov v sledovih ter encimov, aminokislin in elektrolitov. Na ta način koža absorbira vse, kar v danem trenutku potrebuje.
 • RENOWA

  krema za vidne kapilare na telesu 59,90 
  150 ml ANAYA RENOWA za TELO je krema za intenzivno nego pordele in občutljive kože z vidnimi kapilarami na telesu. Pospešeno obnavljanje vrhnjih plasti kože in odpravljanje nadležnih rdečih madežev omogočajo z EM® aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla, breskovega in jojobinega olja, izvlečkov bele omele in kijastega lisičjaka, glikozaminoglikanov, kisika in mineralov v sledovih ter encimov, aminokislin in elektrolitov. Na ta način koža absorbira vse, kar v danem trenutku potrebuje. RENOWA za telo povečuje vitalnost in odpornost kože proti zunanjim dejavnikom, ki povzročajo draženje in pordelost (piki žuželk, blagi plenični izpuščaji).  
 • VITANAYA

  pomlajevalna krema za obraz 41,90 
  50 ml ANAYA VITANAYA pomlajevalna krema za OBRAZ dnevno obnavlja kožo ter ohranja svež in mladosten videz. Primerna je za vse starosti in za vse tipe kože. Pospešeno obnavljanje vrhnje plasti kože omogočajo z EM® aktivirane dragocene sestavine karitejevega in kakavovega masla, breskovega in jojobinega olja, izvlečkov bele omele in kijastega lisičjaka, glikozaminoglikanov, kisika in mineralov v sledovih ter encimov, aminokislin in elektrolitov. Na ta način koža absorbira vse, kar potrebuje za zdrav in svež videz ter občutek ugodja in zadovoljstva.
 • VITANAYA

  krema za obnovo kože na telesu 79,90 
  150 ml ANAYA VITANAYA, krema za obnovo kože na telesu, izboljšuje in obnavlja strukturo kože na stegnih, bokih, trebuhu, prsih in rokah. Z EM® aktivirane dragocene sestavine kakavovega masla, jojobinega, breskovega in avokadovega olja, izvlečkov brina, bršljana in gloga, aktivnih sojinih peptidov, kijastega lisičjaka, koencima Q10, genisteina, kofeina in karnitina raztapljajo odvečno maščobo ter pomagajo pri preprečevanju in odpravljanju strij. Z redno uporabo kreme je koža občutno bolj čvrsta, napeta, prožna in svilnato gladka, njen tonus pa vidno izboljšan.
 • DERMATAN

  krema za hrapavo, razpokano kožo / nohte 36,00 
  30 ml ANAYA DERMATAN krema je namenjena negi kože s spremenjeno strukturo in/ali barvo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb. Celicam kože ter nohtov daje vse potrebno za pospešeno obnovo. Ščiti jih pred zunanjimi biološkimi dejavniki, ki povzročajo hrapavo in razpokano strukturo kože, lomljene, zadebeljene, neenakomerno obarvane in de­formirane nohte. Kožo globinsko neguje in aktivno pomaga pri vzpostavljanju njenega ravnovesja s kombinacijo skrbno izbranih naravnih sesta­vin in patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® z dokazanim antioksidativnim delovanjem.
 • Akcija!

  KOMPLET DERMALAN IN LOTUS

  suho olje za obraz in telo in krema za suho in občutljivo kožo 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Olje ANAYA LOTUS in krema ANAYA DERMALAN sta odlična kombinacija za učinkovito nego suhe, občutljive, razdražene in/ali luščeče se kože na obrazu in drugih delih telesa (nadlakti, komolci, goleni, kolena, stopala, pete). Za obrazno nego kožo zjutraj in zvečer najprej temeljito očistimo z oljem LOTUS tako, da ga vtremo v kožo in nato nežno izmijemo z mokro papirnato brisačko. Na očiščeno kožo nato nanesemo kremo DERMALAN.
 • Akcija!

  KOMPLET DERMASAN IN KRISTALL

  suho olje za obraz in telo in krema za globinsko obnovo kože 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Kombinacija kreme za globinsko obnovo ANAYA DERMASAN in suhega olja ANAYA KRISTALL je najboljša izbira za popolno nego občutljive mastne/mešane kože na obrazu in telesu. Nepogrešljiva je pri negi kože, nagnjene k nastanku aken (in rdečih madežev), mozoljev in komedonov. S skrbno izbranimi sestavinami spodbuja normalno delovanje kože in njeno globinsko obnavljanje ter jo oskrbi z vsem potrebnim za učinkovito delovanje obrambnih mehanizmov. Ob redni uporabi je koža zaščitena in negovana, vidno pa se izboljša tudi njena struktura.    
 • Akcija!

  KOMPLET DERMASAN IN LOTUS

  suho olje za obraz in telo in krema za globinsko obnovo kože 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Kombinacija kreme za globinsko obnovo ANAYA DERMASAN in suhega olja za obraz in telo ANAYA LOTUS je nepogrešljiva izbira za popolno nego občutljive kože dojenčkov in starostnikov. Blaži in pomirja razdraženo kožo pod plenicami in preprečuje plenični izpuščaj. Izjemno učinkovita je tudi za nego in preprečevanje preležanin. S skrbno izbranimi sestavinami spodbuja normalno delovanje kože in njeno globinsko obnavljanje ter kožo oskrbi z vsem potrebnim za učinkovito delovanje obrambnih mehanizmov. Ob redni uporabi je koža pomirjena, zaščitena in negovana, vidno pa se izboljša tudi njena struktura.
 • 30 ml Personalizirana krema je unikaten izdelek, kot je unikatna tudi vaša koža. Izdelamo jo glede na rezultate vprašalnika in svetovanja – samo za vas!
 • Personalizirani tonik je kombinacija hidrolatov smilja, konoplje in drugih (ali zgolj enega), ki jih določimo na podlagi rezultatov vprašalnika in svetovanja glede na stanje vaše kože. V kombinaciji s patentiranimi sestavinami na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® energijsko obogati vašo kožo.
 • 50 ml Personalizirano milo s patentiranimi sestavinami na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® vašo kožo izjemno učinkovito očisti vseh nečistoč, pri čemer kože ne poškoduje in tudi ne spreminja njenih naravnih komponent, ampak jih okrepi.
 • Personalizirano čistilno olje je najboljše, kar nam ponuja narava. Ustrezno kombinacijo najbolj hranljivih in najbogatejših ekološko pridelanih olj določimo na podlagi rezultatov vprašalnika in svetovanja glede na stanje vaše kože.  
 • Darilni bon

  30,00 100,00 
  Ko želite podariti izbrano in unikatno darilo, je darilni bon Anaya vaša pametna izbira. Vrednost bona lahko izberete tudi sami, tako da nam pišete preko kontaktnega obrazca.
 • Darilni bon

  30,00 100,00 
  Ko želite podariti izbrano in unikatno darilo, je darilni bon Anaya vaša pametna izbira. Vrednost bona lahko izberete tudi sami, tako da nam pišete preko kontaktnega obrazca.
 • Priročnik Krvne skupine

  Kažipot zdrave prehrane               21,00 
  Dandanes je izbira svetovanj in teorij o najboljšem načinu ohranjanja zdravja in dobrega počutja velika. Najti pravo izbiro zase ni lahko. Priročnik Krvne skupine – kažipot zdrave prehrane izhaja iz ene najpomembnejših sestavin našega telesa – krvi.