Odločitev za dobro počutje

Odločitev za dobro počutje

Odločitev za dobro počutje

Človek je celota

Samo s celostno spremembo lahko na naraven način ohranjamo in izboljšamo svoje počutje in kakovost življenja.

Svetovanje je namenjeno vsem, ki si želijo izboljšati kakovost svojega življenja. Vključuje svetovanje na področju prehranjevanja (po krvnih skupinah) ter celostno skrb za telo in okolje, v katerem živimo.

Preprosto – ker so vse naštete stvari med seboj tesno prepletene in sestavljajo celoto, ki vpliva na naše počutje in kakovost življenja.

Svetovanje o negi kože in prehrani

Da je to, kar pojemo enako pomembno kot to, s čimer se negujemo, že dolgo ni več skrivnost. Celo več kot to – močno je povezano. Z našim svetovanjem boste spoznali vse vidike glede ustreznega prehranjevanja po krvnih skupinah in v skladu s tem tudi vašemu tipu primerno nego in uporabo negovalnih izdelkov.

Vsakodnevno se srečujemo s prehranskimi dodatki. Na vsakem koraku. V poplavi informacij in populariziranih izdelkov je prava izbira pravi izziv. Celostno vam bomo svetovali glede delovanja prehranskih dodatkov in njihove uporabe. Natančno bomo opredelili, kaj potrebujete in koliko določenega dodatka potrebuje vaše telo, najbolj primeren čas jemanja, pogostost jemanja itd.

Za svetovanje nas pokličite na telefonsko številko 030 383 181 ali se naročite preko kontaktnega obrazca.

Celostno svetovanje o načinu ohranjanja zdravja in dobrega počutja ter o kakovosti življenja

Človek je v svojem bivanju edinstven. Vsak od nas potrebuje edinstven način za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, v katerega vključujemo res vse vidike našega bivanja. V proces celostnega svetovanja so vključeni strokovnjaki z različnih področij. Pri tem ohranjamo visoko mero diskretnosti. Skupaj iščemo najboljše praktične rešitve. Z vami smo v stiku, vse dokler nas potrebujete.

Naš način delovanja ne obljublja rezultatov »čez noč«. Ugodni učinki in spremembe se kažejo postopno. Težave, s katerimi se srečujemo, se umirjajo in izboljšujejo v skladu s celostno spremembo. Pogosto se ob tem uredijo tudi stvari, za katere nismo niti vedeli, da so lahko pomemben vzrok naših težav.

Celostno svetovanje sestavljajo naslednja področja:

  • osebna kozmetika;
  • ustrezna izbira vsakodnevnega gibanja;
  • izbira in prilagoditev metode umirjanja (meditacije) glede na posameznikove želje in zmožnosti;
  • izbira ustrezne  »nege« doma in bivanjskega okolja (npr. ekološka čistila, ekološki detergenti, dišave ipd, ter način njihove uporabe). Vse v skladu z našo vizijo čim manjšega onesnaževanja in zastrupljanja okolja, njih samih in tistih, ki bivajo z njimi.

Nekateri naši strokovnjaki imajo s takšnim načinom dela že več kot  20-letne izkušnje. Številne spremembe na bolje vedno znova navdihujejo. Učinkovito lajšanje težav na človeku in okolju prijazen način udejanjamo prav vsak dan. Srčno, odgovorno in diskretno do vseh, s katerimi se srečujemo.

Naročite se na svetovanje

Želim prejemati obvestila po elektronski pošti.

Stran je zaščitena z Google reCAPTCHA.
Zasebnost - Pogoji