Sinergija naravnih sestavin

Anaya

Anaya je sinergija naravnih sestavin, zelišč in olj ter ionizirane vode, ki združeni z izbranimi izdelki EM* tehnologije (www.emrojapan.com), dnevno negujejo, obnavljajo in varujejo vašo kožo pred zunanjimi vplivi in drugimi dejavniki.

Anaya je edina popolna negovalna linija aktivnih in informativno prevodnih kozmetičnih izdelkov na svetu. Z izbranimi naravnimi sestavinami skrbno globinsko negujejo vse tipe kože in tako pomagajo pri ponovnem vzpostavljanju porušenega ravnovesja kože obraza in telesa (aknebrazgotinepigmentni madežirazdražena kožarazpokane kapilare, nenormalna pordelostpodočnjaki itd.).

* efektivni mikroorganizmi – Effective MicroorganismsTM

Tehnologija EM

Tehnologija EM oziroma tehnologija efektivnih mikroorganizmov je človeku in okolju prijazna tehnologija, zasnovana na sinergističnem delovanju mikroorganizmov in njihovih presnovkov (www.emrojapan.com). Poglejte video.

Efektivni mikroorganizmi (EM) so združba različnih in skrbno izbranih sevov fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij, kvasovk ter aktinomicet, pripravljenih v različnih fermentiranih oblikah, ki smo jih v obliki stabilizirane tekočine ali kot prah dodali našim kozmetičnim izdelkom. S svojim izjemno močnim antioksidativnim delovanjem na celični ravni uravnavajo procese obnove in delovanja celic. Na kožo delujejo osvežilno, uravnavajo delovanje kože in krepijo njeno odpornost. Celice spodbujajo, da iz pripravkov vzamejo to, kar v tistem trenutku najbolj potrebujejo za svoje NARAVNO delovanje. Delujejo tudi na kožno floro, saj spodbujajo delovanje koži koristnih bakterij. In še veliko več.

Izdelki kozmetične linije ANAYA ne vsebujejo živih mikroorganizmov.

Ionizirana voda

Ionizirana voda je »živa voda«. Alkalni del ionizirane vode ima bazično vrednost pH in izjemno močan negativni oksidacijsko-redukcijski potencial. Zato je idealno okolje za optimalno delovanje vseh sestavin v posameznem kozmetičnem izdelku.

Če ionizirano vodo v telo vnašamo s pitjem, pomaga pri vzpostavitvi oz. uravnavanju kislinsko-bazičnega ravnovesja, ob dodatni negi s kozmetičnimi izdelki, ki jo vsebujejo, pa se zgodba celovito dopolnjuje.