Popolna izbira

Popolna izbira

Popolna izbira

Dotik popolnosti, izdelan samo za vas

Personalizirana linija izdelkov za nego vaše kože je vaša popolna izbira.

Dotik popolnosti, namenjen samo vam. Naši strokovnjaki na osnovi zbranih informacij izdelke naredijo izključno za vašo kožo. Koži boste z njimi podarili to, kar resnično potrebuje.

Na osnovi vprašalnika oz. pregleda trenutnega stanja vaše kože za vas povsem sveže in s skrbno izbranimi sestavinami pripravimo personaliziran izdelek po unikatnih recepturah.

Trenutno stanje kože obraza in telesa sporoča več, kot si lahko predstavljamo. Zrcali namreč naše celotno življenje – okolje, v katerem živimo, prehranske in gibalne navade ter način nege obraza in telesa. Nenazadnje je odraz naše duše.

O načinu nege, podprtem tudi z ustreznim načinom prehrane, svetujemo v sklopu individualnih svetovanj.

Zakaj je personalizirana kozmetika nedvomno prava izbira?

  • Večina od nas je v iskanju pravega izdelka verjetno preizkusila že številne kozmetične proizvode. Dejstvo je, da veliki proizvajalci izdelujejo univerzalne izdelke, ki nam do neke mere sicer lahko ustrezajo, a nikakor ne zmorejo zadovoljiti vseh potreb naše kože. Tako kot je edinstven prav vsak izmed nas, je edinstvena tudi naša koža, ki zato potrebuje celostno in individualno obravnavo, da zacveti v vsej svoji lepoti.
  • Naši strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami samo za vas na podlagi trenutnega stanja in tipa vaše kože pripravijo najbolj primeren izdelek (kremo, tonik, olje). Samo in izključno za vašo kožo v iskanju optimalnega stanja!
  • Z natančnim opisom stanja vaše kože in morebitnih sprememb boste pomembno pripomogli k individualni celostni obravnavi in oblikovanju najboljše rešitve.

Vprašalnik za personaliziran izdelek po vaši meri

Kdo bo uporabljal izdelek?
ženskamoškiotrok do 18 letdojenček

Čemu bo izdelek namenjen?
negi obrazanegi telesa

Kakšnega tipa je vaša koža?
suhamešanamastnazrela

Želim prejemati obvestila po elektronski pošti.

Stran je zaščitena z Google reCAPTCHA.
Zasebnost - Pogoji