• DERMADOL

  aktivna krema 29,90 59,90 
  50 ml, 150 ml ANAYA Dermadol aktivna krema je namenjena negi kože v predelu mišic in sklepov. Deluje energijsko in poživljajoče. Kožo sprošča, ustvarja občutek ugodja in tako izboljša tudi splošno počutje. Z EM aktivirane dragocene sestavine na poseben način dinamiziranih izvlečkov arnike, šentjanževke in vinske rutice, kijastega lisičjaka in eteričnega olja evkalipta ter mentola omogočajo, da koža vsrka vse potrebno za blaženje posledic utrujenih, bolečih mišic in drugih mehkih tkiv ter sklepov nog in rok.
 • MARINE BLUE

  olje za masažo                       29,90 
  150 ml ANAYA MARINE BLUE masažno olje je idealno za masaže vseh vrst, tudi za profesionalno uporabo. Spodbuja cirkulacijo in regeneracijo kože, jo poživlja in ji daje občutek ugodja. Pomirja in sprošča težke, utrujene noge in stopala. Priporočamo ga za nego in masažo v predelu mišic ter sklepov pred in po športnih aktivnostih ter dolgem stanju. Najboljši učinek dosežemo v kombinaciji z aktivno kremo ANAYA DERMADOL. Olje se po masaži v kožo hitro vpije, je ne masti in jo ohranja mehko in gladko. Olje poživlja ter nudi občutek sproščenosti in svežine.
 • DERMATAN

  za hrapavo, razpokano kožo / nohte 36,00 
  30 ml ANAYA DERMATAN krema je namenjena negi kože s spremenjeno strukturo in/ali barvo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb. Celice kože ter nohtov ščiti pred zunanjimi biološkimi dejavniki, ki povzročajo hrapavo, zadebeljeno in razpokano strukturo kože. Neguje lomljene, zadebeljene in deformirane nohte s spremenjeno barvo. Krema daje koži in nohtom vse kar potrebujejo za pospešeno obnovo.