• DERMADOL

  aktivna krema 29,90 59,90 
  50 ml, 150 ml ANAYA DERMADOL aktivna krema je namenjena negi kože v predelu mišic in sklepov. Deluje energijsko in poživljajoče. Kožo sprošča, ustvarja občutek ugodja in tako izboljša tudi splošno počutje. Z EM aktivirane dragocene sestavine na poseben način dinamiziranih izvlečkov arnike, šentjanževke in vinske rutice, kijastega lisičjaka in eteričnega olja evkalipta ter mentola omogočajo, da koža vsrka vse potrebno za blaženje posledic utrujenih, preobremenjenih mišic in drugih mehkih tkiv ter sklepov nog in rok. Najboljši učinek dosežemo v kombinaciji z masažnim oljem MARINE BLUE.
 • MARINE BLUE

  z EM aktivirano masažno olje                   29,90 
  150 ml ANAYA MARINE BLUE masažno olje je idealno za masaže vseh vrst, tudi za profesionalno uporabo. Z EM aktivirane dragocene sestavi­ne mandljevega, olivnega in jojobinega olja ter eteričnega olja evkalipta spodbujajo cirkulacijo in obnavljanje kože. Kožo poživljajo in ji dajejo občutek ugodja. Pomirjajo in sproščajo težke, utrujene noge in stopala. Olje priporočamo za nego in masažo kože v predelih mišic ter sklepov pred športnimi aktivnostmi in po njih ter po dolgem stanju. Najboljši učinek dosežemo v kombinaciji z aktivno kremo DERMADOL. Olje se po masaži v kožo hitro vpije, je ne masti in jo ohranja mehko in gladko. Celemu organizmu nudi poživljajoč občutek sproščenosti in svežine.
 • DERMATAN

  krema za hrapavo, razpokano kožo / nohte 36,00 
  30 ml ANAYA DERMATAN krema je namenjena negi kože s spremenjeno strukturo in/ali barvo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb. Celicam kože ter nohtov daje vse potrebno za pospešeno obnovo. Ščiti jih pred zunanjimi biološkimi dejavniki, ki povzročajo hrapavo in razpokano strukturo kože, lomljene, zadebeljene, neenakomerno obarvane in de­formirane nohte. Kožo globinsko neguje in aktivno pomaga pri vzpostavljanju njenega ravnovesja s kombinacijo skrbno izbranih naravnih sesta­vin in efektivnih mikroorganizmov (EM) z dokazanim antioksidativnim delovanjem.