• Akcija!

  KOMPLET KRISTALL IN DERMASAN

  suho olje za obraz in telo in krema za globinsko obnovo kože 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Kombinacija kreme za globinsko obnovo ANAYA DERMASAN in suhega olja ANAYA KRISTALL je najboljša izbira za popolno nego občutljive mastne/mešane kože na obrazu in telesu. Nepogrešljiva je pri negi kože, nagnjene k nastanku aken (in rdečih madežev), mozoljev in komedonov. S skrbno izbranimi sestavinami spodbuja normalno delovanje kože in njeno globinsko obnavljanje ter jo oskrbi z vsem potrebnim za učinkovito delovanje obrambnih mehanizmov. Ob redni uporabi je koža zaščitena in negovana, vidno pa se izboljša tudi njena struktura.    
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN DERMALAN

  suho olje za obraz in telo in krema za suho in občutljivo kožo 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Olje ANAYA LOTUS in krema ANAYA DERMALAN sta odlična kombinacija za učinkovito nego suhe, občutljive, razdražene in/ali luščeče se kože na obrazu in drugih delih telesa (nadlakti, komolci, goleni, kolena, stopala, pete). Za obrazno nego kožo zjutraj in zvečer najprej temeljito očistimo z oljem LOTUS tako, da ga vtremo v kožo in nato nežno izmijemo z mokro papirnato brisačko. Na očiščeno kožo nato nanesemo kremo DERMALAN.
 • Akcija!

  KOMPLET LOTUS IN DERMASAN

  suho olje za obraz in telo in krema za globinsko obnovo kože 59,80  55,00 
  150 ml, 50 ml Kombinacija kreme za globinsko obnovo ANAYA DERMASAN in suhega olja za obraz in telo ANAYA LOTUS je nepogrešljiva izbira za popolno nego občutljive kože dojenčkov in starostnikov. Blaži in pomirja razdraženo kožo pod plenicami in preprečuje plenični izpuščaj. Izjemno učinkovita je tudi za nego in preprečevanje preležanin. S skrbno izbranimi sestavinami spodbuja normalno delovanje kože in njeno globinsko obnavljanje ter kožo oskrbi z vsem potrebnim za učinkovito delovanje obrambnih mehanizmov. Ob redni uporabi je koža pomirjena, zaščitena in negovana, vidno pa se izboljša tudi njena struktura.