Priročnik Krvne skupine, Kažipot zdrave prehrane

21,00 

Mnenja o tem kaj je zdrava prehrana so različna. Priročnik izhaja iz ene najpomembnejših sestavin našega telesa – krvi. Je praktičen vodnik, ki opozarja na živila, ki so za posameznika glede na njegovo krvno skupino koristna, in tista, ki mu utegnejo škodovati. Več…

Kategorija:

Opis

 
 
 

Zdrava prehrana je osnova za ohranjanje človekovega zdravja in s tem njegovega dobrega počutja.

Mnenja o tem kaj je zdrava prehrana pa so različna. Vsi vemo, da je neko živilo za določenega človeka zdravo, nekomu drugemu pa to isto živilo lahko povroča alergije/bolezni vseh vrst. Včasih lahko pride tudi do najbolj ekstremnih oblik, ki ogrožajo življenje. Z izbiro prehrane glede na krvno skupino se vsemu temu lahko izognemo.

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da prehrana po krvnih skupinah daje izjemne rezultate. To ni dijeta, pač pa prehrana, ki se biokemično ujema s posameznikovo določeno krvno skupino. Ugodni učinki na posameznikovo počutje se pojavijo zelo hitro, posebno v primerih, ko imamo težave s prebavili in posledično tudi s kožo. Taka prehrana je ena od najbolj primernih za ohranjanje zdravja in dobrega počutja še dolgo v starost.

Priročnik je praktičen vodnik. Opozarja na živila, ki so za posameznika glede na njegovo krvno skupino koristna, in tista, ki mu utegnejo škodovati.

Priročnik je zakladnica znanja in odlična ideja za darilo vsem, ki skrbijo za ohranjanje svojega zdravja in dobrega počutja.

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top