Personalizirano olje, 30 ml

28,90 

Personalizirano negovalno olje je unikaten izdelek, ki izdatno dopolnjuje vsakodnevno nego vaše kože, pred ali po nanosu kreme. Glede na tip in stanje vaše kože pripravimo za vas idealno kombinacijo ekološko pridelanih olj, eteričnih olj, fitoskvalena, bisabolola in patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®. Več…

Opis


OPIS

Personalizirano negovalno olje je najboljše, kar nam ponuja narava. Glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora izberemo za vas idealno kombinacijo najbolj hranljivih in najbogatejših ekološko pridelanih olj, eteričnih olj, fitoskvalena in bisabolola ter posebnih patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®. Tako pripravljeno personalizirano olje izdatno dopolnjuje vsakodnevno nego vaše kože pred ali po nanosu kreme. Uporabljamo ga lahko tudi za odstranjevanje ličil, pred uporabo mila.

 

NAVODILO ZA UPORABO

Zjutraj in zvečer pred ali po nanosu kreme. Uporabljamo ga lahko tudi za odstranjevanje ličil, pred uporabo mila.

 

SESTAVA

Glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora izberemo za vas idealno kombinacijo najbolj hranljivih in najbogatejših ekološko pridelanih olj, eteričnih olj, fitoskvalena in bisabolola ter posebnih patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®.

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top