Personalizirani tonik, 50 ml

16,90 

Personalizirani tonik je unikaten izdelek, narejen izključno za vašo kožo. Sestavine izberemo glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora, v kombinaciji s patentiranimi sestavinami na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®. Več…

Opis

 
 

OPIS

Personalizirani tonik je unikaten izdelek, narejen izključno za vašo kožo. Sestavljen je iz kombinacije hidrolatov smilja in/ali konoplje, eteričnih olj in drugih aktivnih sestavin. Formulacijo določimo glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora. Personalizirani tonik z dodanimi patentiranimi sestavinami na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® vašo kožo preko njene mikrobiote energijsko obogati, aktivira delovanje vseh sestavin in je zato izjemno učinkovit. 

 

NAVODILO ZA UPORABO

Tonik zjutraj in zvečer po čiščenju nežno nanesite na kožo obraza in dekolteja, pred nanosom kreme.

 

SESTAVA

Glede na tip in stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora sestavimo unikatno kombinacijo hidrolatov smilja in/ali konoplje, eteričnih olj, patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® ter drugih aktivnih sestavin.

 

Smilj je čudež narave. Od pradavnine velja za rožo nesmrtnosti. Ima izjemne obnovitvene sposobnosti, zato je ena najboljših naravnih snovi, ki pomagajo v boju proti gubicam. Hidrolat ekološkega smilja učinkovito pomlajuje kožo, saj pospešeno deluje na obnavljanje celic.

Konoplja pospešuje mikrocirkulacijo, poživlja kožo in izboljša videz por.

 

INCI

HELICHRYSUM ITALICUM HYDROLATE ali CANNABIS SATIVA HYDROLATE, aktiviran z EM®

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top