Personalizirana krema, 30 ml

65,00 

Personalizirana krema je unikaten izdelek, narejen izključno za vašo kožo. Izdelamo jo po unikatnih recepturah glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora, v kombinaciji s patentiranimi sestavinami na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®. Več…

Opis

 
 

OPIS

Personalizirana krema je unikaten izdelek, kot je unikatna tudi vaša koža. Sestavine določimo glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora. Na podlagi zbranih informacij naši strokovnjaki določijo katere aktivne sestavine in v kakšnih koncentracijah so za vašo kožo najbolj ustrezne, nato pa jih primešajo v osnovo ene ali več ANAYA krem. Dodane patentirane sestavine na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® omogočijo, da koža preko svoje mikrobiote sprejme resnično vse, kar potrebuje za ponovno vzpostavitev ravnovesja in zdravega delovanja.

 

NAVODILO ZA UPORABO

Priporočamo vam redno uporabo, vsak dan, zjutraj in zvečer. Kremo po čiščenju kože nanesite na kožo obraza in dekolteja.

 

SESTAVA

V osnovo ene ali več ANAYA krem primešamo za vas najbolj primerne in potrebne aktivne sestavine. Unikatno recepturo patentiranih sestavin na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM®, dragocenih olj, zeliščnih ekstraktov in aktivnih sestavin določimo glede na tip in trenutno stanje vaše kože na podlagi rezultatov vprašalnika in telefonskega pogovora.

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top