zgodovina

Zaščiteno blagovno znamko ANAYA pametna kozmetika je leta 2007 ustanovila ga. Veronika Klinar, ing. kem. teh. Približno 15 let je imela svoj kozmetični salon, vendar je to ni izpolnilo. Znanja je imela veliko, praksa pri delu z (večinoma) ženskami in športniki pa ji je dala še drugačno znanje, ki ga ni mogoče dobiti nikjer drugje. Ker je hotela več, se je lotila raziskovanja in študija homeopatije, fitoterapije, oligoterapije, gemoterapije (o popkih in brstičnih lističih nekaterih rastlin). Pri delu v svojem kozmetičnem salonu je namreč ugotavljala, da ne dosega učinkov, ki ga je želela za svoje stranke. Zato je raziskovala, se učila, spoznavala različne smeri kemije, kemijske tehnologije, biologije, botanike in podobno, da bi lahko to uporabila za izdelavo krem, olj, preparatov vseh vrst, s katerimi bi dosegla tiste učinke, ki jih je želela.

Da bi čim bolje pomagala ljudem, ki imajo težave s kožo, z mišicami in sklepi, je zrasla ANAYA, kozmetična linija in podjetje, ki je izdelovalo kreme in olja po njenih recepturah. Danes te inovativne izdelke izdeluje podjetje HOLY3 d.o.o. 

ANAYA, pametno kozmetiko, odlikuje inovativen pristop k negi in obnovi kože na obrazu in telesu. Je učinkovita harmonija naravnih sestavin v kombinaciji z tehnologijo EM in ionizirano vodo. Delovanje kozmetike temelji na ideji, da izdelek koži posreduje prave informacije in sestavine, da se le ta vrne v lastno ravnovesje in se ohranja tekom časa. Zato en izdelek lahko neguje in odpravlja več težav s kožo tako na obrazu kot telesu.