DERMALAN

Moja 4 letna hči ima diagnozo atopični dermatitis in v treh letih smo že mnogo mazil in blažil preizkušali in skušali omiliti problem. Tisti, ki se s tovrstnimi težavami borimo, veste, kaj to pomeni. V lekarni smo kupili tudi DERMALAN, in moram povedati, da je bilo stanje kožice že zvečer manj srbeče in rdeče. Hčerka sedaj že sama ve, katera škatlica je “njena” in jo prinese kar sama, da jo namažemo. Natančno sem tudi pogledala samo sestavo in lahko rečem, da sem vesela, da sem jo našla.

Kar pomnim, imam težavno kožo na obrazu. Tanko, svetlo, jaz ji pravim papirnata, skozi obdobja se pojavljajo akne, pa rdeči madeži… Sedaj pol leta za nego obraza uporabljam kremo DERMALAN, s tem, da pred nanosom kreme na kožo nanesem dve do tri kapljice negovalnega olja ANAYA LOTUS, predvsem zato, da na koži nimam občutka, da je krema premalo, ker se zelo hitro vpije v kožo. To naredim zjutraj in zvečer in sem zadovoljna, kajti pore so se začele manjšati, nimam več aken, rdečine pa se pojavijo le še v primeru kakšnih drugih dejavnikov, recimo nepravi prehrani.

16 letna hčerka je dve leti obiskovala svojo zdravnico in dermatologa zaradi izredno velikih aken na obrazu in zaradi le -teh je bila zelo nesrečna. Prijateljica mi je povedala za kremo DERMALAN in jo tudi prinesla. Že po enem tednu rednega mazanja se je precej spremenila sama struktura kože, akne pa so se počasi začele sušiti. Pri naslednjem pregledu pri zdravnici, je le-ta vprašala, kaj hči uporablja, da se je stanje toliko izboljšalo. Neverjetno!

DERMADOL

Nekaj mesecev me je hudo bolela desna rama, imela sem tablete proti bolečinam in mazilo na recept, vendar stanje ni bilo bistveno boljše. Najbolj naporne so bile noči, ker sem se zaradi bolečin stalno zbujala in tudi potem spanec ni bil tak, da bi se odpočila. Že po treh dneh mazanja s kremo DERMADOL sem lahko spala celo noč, za kar sem res hvaležna. Še naprej se mažem 3 x na dan in rama je precej bolj gibljiva, bolečin pa skorajda ni več.

V soboto zjutraj sem začutil, da me na zgornji ustnici nekaj skeli in se začenja napihovati. Jasno, spet herpes! Pa še za randi sem se domenil zvečer! Ker sem bil ravno v nakupovalnem centru, sem v zeliščni lekarni vzel vzorec kreme DERMADOL in se takoj namazal po skelečem mestu. To sem to ponovil večkrat čez dan in res, zadeva se ni razbohotila! Aja, randi je bil uspešen! Hvala!

Po dveh letih po operativnem posegu na ledvenem delu hrbtenice, me je spet začel boleti hrbet in pojavljale so se bolečine v levem kolku in stegnu. Po “naključju” sem odkrila kremo DERMADOL , ko sem šla na masažo hrbta, kjer mi je maserka s to kremo po končani masaži namazala boleča mesta. Že takojšen občutek je bil mnogo boljši, sedaj se tudi sama mažem vsaj zvečer, če mi zjutraj že ne uspe! Sem res zadovoljna!

OLJA

Zaradi kapi pred dvemi leti ima mož zelo slabo gibljivo levo polovico telesa, noga je še posebej prizadeta. Veliko mazil in olj sva že uporabila za lajšanje težav, ki so nastale posledično po kapi. V lekarni sem tako kupila tudi MARINE BLUE – masažno olje in DERMADOL kremo. Zelo sem zadovoljna, saj se olje izredno hitro vpije v kožo, mož pa pravi, da ima po masaži s tem oljem občutek, kot da koža oživi.

Ukvarjam se s kolesarstvom in mi je MARINE BLUE – masažno olje prav prva pomoč pri zaščiti kože, pred treningom so tudi mišice hitreje ogrete, pa še hitro se vpije. Po treningu pa preko olja, tam, kjer kaj boli, nanesem še DERMADOL kremo. Pravo olajšanje.

RENOWA za OBRAZ