• Dermadol

  DERMADOL, aktivna krema

  20,04 €37,03 €
  50 ml, 100 ml DERMADOL krema je namenjena negi in masaži kože v predelu mišic in sklepov. Je nepogrešljiva v športni dejavnosti. Pospešuje prekrvavitev kože, jo sprošča in ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje.
 • Dermalan
  50 ml DERMALAN krema je namenjena negi suhe, vrhnje plasti kože – povrhnjice. Celicam kože daje dodatno količino kisika, antioksidantov in drugih hranilnih snovi in s tem energijo za njeno lastno obnovo. Nanašamo jo na vse tiste predele, kjer želimo izboljšati strukturo kože in/ali jo zaščititi pred zunajimi dejavniki. Najboljše učinke doseže na mestih, kjer je koža izsušena, hrapava, razpokana in slabo prekrvavljena.
 • Dermasan
  50 ml DERMASAN,  krema za globinsko obnovo, je namenjena globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije za njeno pospešeno obnovo. Najboljše učinke doseže na delih telesa, kjer želimo izboljšati strukturo kože, ki je nagnjena k nastanku mazoljev, rdečim madežem, negi kože po depilaciji in britju, izpostavljanju soncu. Kožo ščiti in neguje zlasti ob vsakodnevni izpostavljenosti agresivnim snovem.
 • Kristall
  150 ml ANAYA KRISTALL suho olje za obraz in telo z osvežilnim vonjem po citrusih je primerno za vse tipe kože, še zlasti za nego občutljive kože. Na kožo deluje čistilno, izboljšuje obrambne mehanizme kože in jo spodbuja njeno obnavljanje. Olje se po nanosu hitro vpije, kože ne masti, jo ohranja mehko ter gladko. Priporočamo ga za dnevno nego kože po kopanju in kot hranljivo podlago v kombinaciji z izbrano ANAYA kremo.
 • Lotus
  150 ml ANAYA LOTUS suho olje za obraz in telo z vonjem po lotosu je primerno za vse tipe kože, še zlasti pa je priporočljivo za nego suhe in občutljive kože. Olje pomaga ohranjati vitko postavo. Olje se po nanosu hitro vpije, kože ne masti ter jo ohranja mehko ter gladko. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno naravno delovanje. Priporočamo ga za dnevno nego kože po kopanju in sončenju in kot hranljivo podlago v kombinaciji  z ANAYA kremami.
 • Marineblue
  150 ml

  MARINE BLUE masažno olje je idealno za nego kože v predelu mišic in sklepov ter posebno priporočljivo pri športni masaži. Olje spodbuja regeneracijo kože, jo poživlja ter daje občutek sproščenosti in svežine.

 • RENOWA
  45 ml

  RENOWA za OBRAZ je krema namenjena za intenzivno nego pordele in občutljive kože z vidnimi kapilarami na obrazu in nego temnih podočnjakov. Učinkovito dopolnjuje dnevno ali nočno nego. Pospešuje obnavljanje vrhnjih plasti kože.

 • RENOWA ZA TELO
  150 ml

  RENOWA za TELO je krema namenjena za intenzivno nego pordele kože z vidnimi kapilarami na telesu. Dviguje vitalnost in odpornost kože na zunanje dejavnike, ki povzročajo draženje in pordelost kože. Pospešuje obnavljanje vrhnjih plasti kože.

   
 • VITANAYA ZA TELO
  150 ml Anaya VITANAYA, krema za obnovo kože po TELESU izboljšuje in obnavlja strukturo kože na stegnih, bokih, trebuhu, prsih in rokah. Topi celulit in maščobne celice, učvrsti in nahrani kožo, pomaga pri preprečevanju in odpravljanju strij ter izboljšuje elastičnost in tonus kože. Koža je po uporabi kreme občutno bolj čvrsta, napeta, prožna in svileno gladka.
 • VITANAYA
  45 ml VITANAYA, pomlajevalna krema za OBRAZ dnevno obnavlja in ohranja svež, mladosten videz kože na obrazu. Daje nam občutek ugodja in zadovoljstva. Primerna je za vse generacije in vse tipe kože. Koži nudi vse, kar potrebuje za zdrav in mladosten videz.