sestavine

TEHNOLOGIJA EM

Tehnologija EM oziroma tehnologija efektivnih mikroorganizmov je človeku in okolju prijazna tehnologija, ki je zasnovana na sinergističnem delovanju mikroorganizmov.

Efektivni mikroorganizmi (EM) so združba različnih, skrbno izbranih sevov fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij, kvasovk ter aktinomicet, pripravljenih v različnih, fermentiranih oblikah, ki smo jih kot stabilizirano tekočino ali prah dodali našim kozmetičnim izdelkom. Z izjemno močnim antioksidativnim učinkom na celičnem nivoju uravnavajo procese obnove in delovanja celic. Na kožo delujejo osvežilno, jo čistijo, krepijo njeno odpornost. Celice spodbujajo, da iz preparatov vzamejo to, kar trenutno najbolj potrebujejo za svoje NARAVNO delovanje. Delujejo tudi na kožno floro, kjer spodbujajo delovanje koži koristnih bakterij. In še veliko več.

IONIZIRANA VODA

Lahko jo imenujemo tudi »živa voda«. Alkalni del te vode ima bazični pH in močen negativni oksidacijsko/redukcijski potencial, ki predstavlja idealno okolje za optimalno delovanje vseh sestavin v posameznem kozmetičnem izdelku. Če jo pijemo, nam pomaga uravnavati kislinsko-bazično ravnovesje v telesu, če se negujemo z izdelki, ki jo vsebujejo, se zgodba celovito dopolnjuje.

OLJA

avokadovo

jojoba

mandljevo

marelične peške

oljčno

orehovo

riževo

šipkovo

sončnično

svetlinovo

ETERIČNA OLJA

evkaliptus

grenivka

koriander

limona

lotos

lovor

melisa

rdeči bor

rožmarin

smilj

vanilija

žajbelj

MASLA

kakavovo

karitejevo

ZELIŠČNI IZVLEČKI

arnika

bela omela

bela vrba

brinj

bršljan

črna detelja

glog

granatno jabolko

octovec

rdeče alge

rjave alge

vinska rutica

zeleni čaj

OSTALE UČINKOVINE

agar agar

bela glina

bisabolol

biserni prah

fitoskvalan

glikozaminoglikani

granulat mareličnih pešk

hidrolizat zarodnih sojinih celic

hidroliziran kolagen iz morskih organizmov

kijasti lisičjak

klorela

kvasov ekstrakt

mlečna kislina

spirulina

vitamin A

vitamin E

zelena glin