sestavine

TEHNOLOGIJA EM

Tehnologija EM oziroma tehnologija efektivnih mikroorganizmov je človeku in okolju prijazna tehnologija, ki je zasnovana na sinergističnem delovanju mikroorganizmov in njihovih metabolitev.

Efektivni mikroorganizmi (EM) so združba različnih, skrbno izbranih sevov fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij, kvasovk ter aktinomicet, pripravljenih v različnih, fermentiranih oblikah, ki smo jih kot stabilizirano tekočino ali prah dodali našim kozmetičnim izdelkom. Z izjemno močnim antioksidativnim učinkom na celičnem nivoju uravnavajo procese obnove in delovanja celic. Na kožo delujejo osvežilno, uravnavajo delovanje kože ter krepijo njeno odpornost. Celice spodbujajo, da iz preparatov vzamejo to, kar trenutno najbolj potrebujejo za svoje NARAVNO delovanje. Delujejo tudi na kožno floro, kjer spodbujajo delovanje koži koristnih bakterij. In še veliko več.

Izdelki kozmetične linije ANAYA ne vsebujejo živih mikroorganizmov.

IONIZIRANA VODA

Lahko jo imenujemo tudi »živa voda«. Alkalni del te vode ima bazični pH in močen negativni oksidacijsko/redukcijski potencial, ki predstavlja idealno okolje za optimalno delovanje vseh sestavin v posameznem kozmetičnem izdelku. Če jo pijemo, nam pomaga uravnavati kislinsko-bazično ravnovesje v telesu, če se negujemo z izdelki, ki jo vsebujejo, se zgodba celovito dopolnjuje.

OLJA

avokadovo
jojoba
mandljevo
oljčno
riževo
sončnično

ETERIČNA OLJA

evkaliptus
grenivka
limona
lotos
vanilija

MASLA

kakavovo
karitejevo

 

ZELIŠČNI IZVLEČKI

arnika
bela omela
bela vrba
brinj
bršljan
črna detelja
glog
rdeče alge
rjave alge
vinska rutica

OSTALE UČINKOVINE

bisabolol
biserni prah
fitoskvalan
glikozaminoglikani
hidrolizat zarodnih sojinih celic
hidroliziran kolagen iz morskih organizmov
kijasti lisičjak
kvasov ekstrakt
vitamin A
vitamin E