kozmetični saloni

INDIVIDUALEN PRISTOP

Kozmetika ANAYA PROFESSIONAL gre v korak s časom oziroma ga močno presega. Vsaka koža je kombinacija stanj, ki se kot prstni odtis razlikuje od posameznika do posameznika. Na zunaj se to odraža kot posledica posameznikove kombinacije genov, hormonov, načina življenja, prehrane. Odseva okolje, v katerem posameznik deluje, ne nazadnje pa tudi stres, ki mu je izpostavljen. ANAYA PROFESSIONAL nudi prefinjen in strokoven, individualen in celosten pristop k reševanju različnih težav s kožo, prilagojen stranki in njenim potrebam.

Različne težave s kožo smo strnili v 19 stanj, ki se med seboj prepletajo. Nega prihodnosti je uspešno uravnavanje vseh oziroma čim večjega števila teh stanj na koži, v čim krajšem času in na najbolj enostaven način. Pri tem je izjemno pomembna tudi nadaljnja nega kože, ki naj jo stranka po vaših navodilih izvaja doma. V okviru ANAYA PROFESSIONAL bomo pripravili tudi izdelke, s katerimi to z lahkoto uresniči.

 

SINERGIJA ZNANJA IN IZKUŠENJ

Na podlagi analize kože z DERMA KAMERO določimo izbor ustreznih krem, dragocenih rastlinskih olj in posebnih koncentriranih aktivnih dodatkov, ki vsebujejo skrbno izbrane zeliščne ekstrakte, eterična olja in druge naravne učinkovine.

Program individualizirane nege smo s strokovno pomočjo in praktičnimi izkušnjami šestnajstih kozmetičnih salonov v Sloveniji razvijali in optimizirali sedem let, osnovne kozmetične izdelke ANAYA pa deset let. Predstavljamo vam popolnoma novo linijo ANAYA PROFESSIONAL, ki jo sestavljajo izdelki za posebno, individualno nego v kozmetičnih salonih in izdelki za nadaljevanje optimalne nege doma.

Za razvoj smo združili znanje s področij kozmetologije, izdelave kozmetičnih izdelkov, biokemije, biologije celice, imunologije in imunokemije, molekularne biologije ter znanje fitoterapije, homeopatije in gemoterapije.

S strokovnim znanjem lahko s pomočjo DERMA KAMERE in celovitega izbora izdelkov, ki pokrivajo vsa stanja kože, svoji stranki optimalno pomagate k zdravemu stanju kože.

Kako je to videti v kozmetičnem salonu? Pri svojem delu se vsak dan srečujete s kožo, ki je do določene mere suha, do določene mere mastna, z gubicami okoli oči in po možnosti še z vnetim mozoljčkom na bradi. Vemo, da ste s srcem in glavo pri svojem delu in zato nemalokrat v zadregi in dvomih, kaj storiti. Najtežje je, ko se srečate z različnimi nepravilnostmi na obrazu, ki jih s tradicionalno nego in kozmetičnimi izdelki ne morete naenkrat in v celoti odpraviti.

Sprašujete se, ali bi uporabili masko za suho kožo, saj je koža dehidrirana, ali masko za mastno kožo, saj so pore razširjene in polne. Ker ne morete rešiti obeh težav hkrati, se vprašate, kaj je za stranko bolj pomembno. Pa še te gubice okoli oči! Bi uporabili kremo proti staranju kože in jo nanesli na celoten obraz, ker ste opazili slab tonus tudi pri ličnicah? Ampak kako bo to delovalo na razširjene pore – jih ne bi s tem ponovno zamašili?

Zmeda, priznajte. To so dileme, ki jih srečamo pri skoraj vsaki stranki, vi pa imate ob tem občutek, da je nega obraza le napol narejena. Želite in prizadevate si narediti največ, kar lahko, pa vam običajni kozmetični izdelki tega ne dopuščajo.

Ravno to nas je pripeljalo do razvoja kozmetike ANAYA PROFESSIONAL. Želeli smo narediti največ za vsako stranko POSEBEJ! Pri mešanih, včasih tudi izključujočih se stanjih kože, je to mogoče le s pripravo izdelkov, ki so prilagojeni posamezniku. Ponujamo vam sestavine, ki so čiste, certificirane, izbrane, pridelane in predelane z največjo skrbjo. Vaše znanje, vaše izkušnje pa so nadvse dragocene pri izboru naših osnovnih negovalnih aktivnih krem, olj in učinkovin, aktiviranih z ionizirano vodo in tehnologijo EM. Z njimi lahko v eni negi povsem individualno in celostno uravnotežite stanja kože vsake posamične stranke.

Z združevanjem strokovnih znanj smo izdelali kozmetiko, ki spodbuja in omogoča uravnoteženo, naravno delovanje kože in njene flore ter se v celoti ujema s kožno bariero (zaščitno funkcijo kože).

 

AKTIVNE KREME (A1 – A7)

Delovanje kozmetike ANAYA PROFFESSIONAL temelji na sedmih aktivnih kremah, ki spodbujajo in uravnavajo naravno delovanje kože in jih izberete in mešate glede na osnovni tip in posamezna stanja kože.

Glavne sestavine krem so kakavovo maslo, karitejevo maslo, jojobino olje, fitoskvalan, bisabolol, kijasti lisičjak, bela vrba, efektivni mikroorganizmi, v posameznih kremah izvlečki arnike, bele omele, brinja, bršljana, črne detelje, gloga, vinske rutice, rjavih in rdečih alg, glikanov, vanilije, lotosa, kokosa, oleresina, hidrolizirane sojine beljakovine, hidroliziran kolagen iz morskih organizmov, biserni prah in vitamin E.

 

Z EM AKTIVIRANI OLJNI DODATKI  (O1 – O6)

Oljni dodatki dopolnjujejo delovanje maske in aktivne kreme.

Glavne sestavine so: olje mareličnih pešk, šipkovo, svetlinovo, oljčno, mandljevo, jojobino, riževo, sončnično in orehovo olje. Eterična olja, ki jih najdemo v oljnih dodatkih in dopolnjujejo učinkovanje olj, so eterično olje evkaliptusa, grenivke in limone.

 

AKTIVNI DODATKI  (D1 – D6)

Aktivni dodatki potencirajo učinke krem in oljnih dodatkov, na kožo pa delujejo poživljajoče, protibakterijsko ter pospešujejo in aktivirajo procese pomlajevanja kože, tvorjenja kolagena in obnove tonusa kože. Sestavljeni so iz učinkovin proizvajalcev najvišjega kakovostnega razreda.

Med njimi najdemo glikozaminoglikane, hidrolizat zarodnih sojinih celic, izvleček octovca, granatnega jabolka, eterična olja koriandra, lovorja, rožmarina, smilja in grenivke.

 

ČISTILNI PROGRAM

Za čiščenje kože v ANAYA PROFESSIONAL uvajamo povsem nov način čiščenja kože s čistilnimi olji in EM milom, ki blago, vendar učinkovito odstranjujejo ličila in nečistočo na koži.

 

ČISTILNA OLJA  (OL1 – OL4)

Čistilna olja delujejo razkuževalno ter hkrati negovalno in hranilno. Sestavljena so iz visoko kvalitetnih mandljevega, oljčnega, sončničnega, jojobinega olja, bisabolola ter eteričnih olj lotosa, grenivke, limone in evkaliptusa.

 

ČISTILNO MILO  (C1)

Čistilno milo poleg čistilnih sestavin vsebuje efektivne mikroorganizme, ki skrbijo, da se pri čiščenju kože ohranja kožna mikroflora.

 

TONIK  (T1)

Tonik vsebuje čisti hidrolat ekološkega smilja. Na kožo deluje pomirjevalno, spodbuja njeno obnavljanje in gladi gube.

 

PILINGA  (C2.1 – C2)

V prvem pilingu je aktivna učinkovina mlečna kislina, ki je vmešana v hranilni nosilni gel iz alg. Drugi piling je mehanski na podlagi granulata mareličnih pešk.

 

ČISTILNI MASKI  (C3.1 – C3.2)

Čistilni maski sta sestavljeni iz bele in zelene gline, ki sta jima dodani algi spirulina in klorela. Posebna sestavina obeh čistilnih mask so nevtralni nosilni geli (C3.3 ‒ C3.5) z izbranimi eteričnimi olji, ki jih umešate v masko glede na tip kože.

 

INDIVIDUALIZIRANA KREMA

Po tretmaju v kozmetičnem salonu svetujemo, da stranka nego vzdržuje tudi doma. V ta namen vam po naročilu pripravimo individualizirano kremo, namenjeno samo določeni stranki, ki je opremljena z njenim ali njegovim imenom. Individualizirane kreme ANAYA so pisane na kožo vsake posamezne stranke in so namenjene domači uporabi do naslednjega obiska v kozmetičnem salonu.