O PODJETJU

Zaščitena blagovna znamka ANAYA pametna kozmetika je bila ustanovljena leta 2007. Je plod lastnega znanja in izkušenj s področja priprave kozmetičnih izdelkov, spremljanja potreb uporabnikov in skrbi za njihovo dobro počutje.

ANAYA pametno kozmetiko odlikuje inovativen pristop k negi in obnovi kože na obrazu in telesu. Je inovativna in učinkovita harmonija naravnih sestavin v kombinaciji z EM-efektivnimi mikroorganizmi in ionizirano vodo. Delovanje kozmetike temelji na ideji, da izdelek koži posreduje prave informacije, da se le ta vrne v lastno ravnovesje in se ohranja. Zato en izdelek lahko neguje in odpravlja več težav s kožo tako na obrazu kot telesu.

Prve odzive uporabnikov ANAYA kozmetike smo pozorno spremljali dve leti in jo nato ponudili na trg v lični embalaži.
Naš uspeh in kvaliteto potrjujejo zadovoljni uporabniki ter njihove prepričljive zgodbe o uspešni rešitvi težav s kožo. Dodatna potrditev pa so tudi številna prejeta priznanja in medalje z mednarodnih sejmov za inovacijo.

12832513_1041071572629645_6190984184178180806_n

VIZIJA podjetja je visoko kakovostne izdelke predstaviti tako slovenskemu kot tujemu trgu.

POSLANSTVO podjetja je zagotavljanje dobrega počutja, zdrave kože in lepega izgleda kože posameznikov.

CILJ podjetja je zagotavljati visoko kakovostne proizvode, zadovoljen uporabnik je naš uspeh!

ANAYA KLINAAR

Anaya Klinaar je inženirka kemijske tehnologije. Dve leti je prebila tudi na fakulteti za farmacijo, kar ji je dalo še nekaj dodatnega znanja. Približno 15 let je imela svoj kozmetični salon, vendar je to ni izpolnilo. Hotela je tisto »več«, se pravi, svoje lastne kozmetične izdelke.

Znanja je imela veliko, praksa pri delu z (večinoma) ženskami in športniki pa ji je dala še drugačno znanje, ki ga ni mogoče dobiti nikjer drugje. Ker je torej hotela več, se je lotila raziskovanja in študija homeopatije, fitoterapije, oligoterapije, gemoterapije (o popkih in brstičnih lističih nekaterih rastlin) in še česa. Pri delu v svojem kozmetičnem salonu je namreč ugotavljala, da ne dosega učinka, ki ga je želela. Zato je raziskovala, se učila, spoznavala različne smeri kemije, kemijske tehnologije, pa tudi biologije, botanike in podobno, da bi lahko to uporabila za izdelavo krem, olj, preparatov vseh vrst, s katerimi bi dosegla tiste učinke, ki jih je želela.

Da bi čim bolje pomagala ljudem, ki imajo težave s kožo, pa tudi z mišicami in sklepi, je zrasla ANAYA, podjetje, ki izdeluje kreme in olja po njenih recepturah. Te so nekaj posebnega, inovativne in kot take so dobile tudi mnogo priznanj doma in v svetu. Nazadnje je na letošnjem sejmu inovacij INVENTO v Pragi med 150 prijavljenimi inovacijami za svojo pametno kozmetiko ANAYA dobila zlato priznanje, že šesta zaporedna in peta zlata medalja, kolikor se jih blešči v ANAYINI vitrini.

13292953_10209324493980532_1550602790_n